Ensi viikolla on aika kuulla ja mahdollisesti myös nähdä jotain uutta The Last of Us Part II:ta koskien. Sony on ilmoittanu, että tiistaina 24. syyskuuta noin kello 23.00 Suomen aikaa se järjestää jälleen yhden State of Play -verkkolähetyksistään, jossa Naughty Dogin uutuuspeli on jotenkin esillä.

Uuden The Last of Usin mukanaolo vahvistettiin sosiaalisessa mediassa näytetyllä lyhyellä videolla, jonka keskiössä on veren tahrima veitsi. Videon yhteydessä mukaan on laitettu lisäksi pelin alkuperäisen julkaisun yhteydessä aiemmin jo kuultu Ellien lausahdus, jossa tämä vannoo löytävänsä ja tappavansa ”heidät kaikki”.

Ensi viikolla Sonyn on määrä järjestää lehdistölle myös jonkinlainen peliä käsittelevä mediatapahtuma. Viimeksi pelistä nähtiin enemmän reilu vuosi sitten E3-messuilla.

Noin muuten Sony kuvailee uutta lähetystä 20 minuuttia pitkäksi ja lupaa mukaan myös uusia pelijulkistuksia. Tyylillisestikin show’n kerrotana hieman muuttuneen. Seuraavaa konsolisukupolvea koskevia suunnitelmia lähetyksessä ei kuitenkaan ole luvassa.

Seuraamaan State of Playta pääsee niin Twitchin, YouTuben, Twitterin kuin Facebookin kautta.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa