Lähteet: Seuraavat kolme Call of Dutya saapuvat ainakin vielä PlayStationeille – mukana kokonaan uusi Warzone 2

Activisionilla piisaa vielä sitoumuksia Sonyyn ja PlayStationiin.

27.1.2022 14:42

Ainakin kolme seuraavaa Call of Duty -sarjan osaa on määrä nähdä vielä PlayStation-konsoleilla, uutistoimisto Bloomberg raportoi.

Monien Activision Blizzard -pelien tulevaisuus on puhuttanut paljon sen jälkeen, kun Microsoft ilmoitti aiemmin viime viikolla aikeistaan ostaa pelijätin 68,7 miljardilla dollarilla. Tähän mennessä Xbox-pomo Phil Spencer on päätynyt varovaisesti ilmaisemaan että hän haluaisi tarjota Call of Dutya jatkossakin vielä PlayStation-pelaajille. Lupaus on luonnollisesti annettu myös siitä, että olemassaolevia sopimuksia tullaan kunnioittamaan.

Tällä viikolla Bloomberg raportoi lähteisiinsä vedoten, että Activision on ehtinyt ennen Microsoft-kauppojen paljastumista sitoutumaan ainakin kolmen Call of Duty -pelin tuomiseen PlayStation-konsoleille. Yks näistä on Infinity Wardin tänä vuonna ilmestyvä osa, jonka on huhuiltu jatkavan jälleen Modern Warfare -alasarjaa.  Ensi vuonna sitä olisivat seuraamassa lisäksi sekä Treyarchin seuraava Call of Duty –peli että kokonaan uusi versio ilmaiseksi pelattavasta battle royale -räiskintä Warzonesta.

Bloomberg ei tarjoa enempää yksityiskohtia peleistä, mutta Battlefield-huhuistaan tunnettu toimittaja Tom Henderson on antanut ymmärtää, että uusi Warzone olisi käytännössä kokonaan uusi peli. Keskeisesti sen vihjataan olevan kehitteillä pc:n ohella juurikin uudemman sukupolven konsoleille.

Microsoftin on määrä saada Activision Blizzard -kaupat suljetuksi kesäkuun 2023 loppuun mennessä. Activision Blizzard jatkaa itsenäistä toimintaansa siihen asti.

Lähde: Bloomberg, Tom Henderson (Twitter)

Lisää luettavaa