Lähitulevaisuuden Among Us -suunnitelmat paljastuivat – uusia rooleja, kartta ja piilosleikkejä luvassa

Kehittäjät saattavat ottaa myös torkut työskentelyn välissä.

12.6.2021 06:08

Ilmiöpeli Among Usista vastuussa oleva indiekehittäjä Innersloth on tarjonnut silmäyksen luomuksensa lähitulevaisuuteen. Tuoreen trailerin myötä paljastettu sisältöaikataulu vahvistaa niin pelin seuraavan päivityksen annin kuin suunnitelmat, joita tekijöiden on määrä täyttää toistaiseksi vielä vahvistamattomassa järjestyksessä.

Lähestyvällä päivityksellä Among Usin petostelut ovat kasvamassa tukemaan parhaimmillaan 15 pelaajan otteluita, minkä ohella mukaan saadaan viisi uutta hahmovärivaihtoehtoa. Myöhemmin saapuvina lisukkeina mukaan on luvattu niin kosmeettisia esineitä, saavutuksia kuin tietysti konkreettisempia pelillisiä lisäyksiä.

Jälkimmäiseksi mainittuja edustavat muun muassa kokonaan uusi viides kartta, josta Innerslot on halunnut tosin olla vielä noin muuten hiiren hiljaa. Sitä ennen päivänvalon saattavatkin nähdä niin uudet sheriffin ja tiedemiehen kaltaiset työroolit sekä Hide ’n’ Seek -pelitila, jossa nimen mukaisesti harrastetaan piilosleikkejä ilmeisesti rajoitetun näkyvyyden merkeissä.

Among Usin Xbox- että PlayStation-versiot ovat nekin tietysti yhä työn alla. Tarkkaa ilmestymisajankohtaa niillä ei toistaiseksi ole.

Lähde: Innersloth

Lisää luettavaa