Lähes 30-vuotias Wonder Boy -sarja saa puolivirallista jatkoa

Wonder Boyn luojiin lukeutuva Ryuichi Nishizawa on työstämässä uutta puolivirallista osaa lähes 30 vuotta vanhalle pelisarjalleen.

1.2.2015 22:36

Segan konsoleilta ja kolikkopelilaitteilta tuttu Wonder Boy -pelisarja on saamassa puolivirallisen jatko-osan. Pelisarjan luojiin lukeutuva Ryuichi Nishizawa on lyöttäytynyt yhteen indiekehittäjä Game Atelierin kanssa tuodakseen tänä vuonna ainakin pc:lle ja PlayStation 4:lle Monster Boy And the Wizard of Booze -nimeä kantavan seikkailun.

Wonder Boy -sarjan pelien tyylille ominaisesti Monster Boy tulee olemaan sivulta kuvattu toimintaseikkailupeli kepeillä tutkimis- ja roolipelielementeillä varustettuna. Luvassa ei ole siis esimerkiksi selvästi erilleen lyödyistä tasoista koostuva hyppelypeli, vaan paikoin jopa Metroideja ja tuoreempia 2D-Castlevanioita rakenteeltaan muistuttava kokemus.

Game Atelier on rakentanut Monster Boyta viime vuonna Kickstarteriin viemänsä Flying Hamster II -projektin pohjalta. Jo tuolloin Wonder Boy -pelejä muistuttanut projekti ei koskaan ehtinyt viemään Kickstarter-kampanjaansa loppuun, sillä sen joukkorahoitus peruutettiin julkaisija FDG Entertainmentin kiinnostuttua pelistä. FDG on edelleen mukana projektissa.

Ohessa ensimmäinen traileri Monster Boysta kaikessa hämmentävyydessään.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa