Kyberpunkninjailu Ghostrunner vaihtoi omistajaa viidella miljoonalla eurolla – tältä näyttävät tämän vuoden kehityssuunnitelmat

Pelin tukeminen jatkuu läpi vuoden.

1.4.2021 20:21

Italialaisjulkaisija 505 Games on ostanut haltuunsa oikeudet viime syksynä debytoineeseen Ghostrunner-nimikkeeseen.

505 Games oli mukana julkaisemassa ensimmäisen persoonan kyberpunkninjailua yhdessä puolalaisen All In! Gamesin kanssa, kun taas sen kehittäjiksi on kreditoitu niin One More Level, 3D Realms kuin Slipgate Ironworks. Hankinnan hinnaksi on kertynyt viisi miljoonaa euroa, joskin All In! Gamesin kerrotaan yhä saavan osansa myös Ghostrunnerin myyntituloista

GamesIndustry-sivuston saamien tietojen mukaan 505 Games oli kiinnostunut ostamaan nimikkeen itselleen jo ennen sen julkaisua. Osapuolet eivät olleet vielä tuolloin päässeet kuitenkaan yhteisymmärrykseen asiasta.

Ghostrunnerin tiedetään myyneen tähän mennessä ainakin 500 000 kappaletta, kun taas miljoonarajan on odotettu rikkoutuvan myöhemmin tänä vuonna. Kehityskustannuksensa se sai kokoon päivässä.

Lisää kehitystukea pelille on myös vielä tulossa. Tuoreen aikataulun mukaan odotettavissa on kuluvan vuoden aikana muun muassa uusia pelitiloja, lisää kosmeettista sisältöä sekä jonkinlainen ”Ultimate”-lisäsisältöpaketti. Ilmaiseksi tarjottava hyppy uuteen sukupolveen tekee sekin tuloaan.

Lähde: GamesIndustry

Lisää luettavaa