Capcom jatkaa erilaisten Mega Man -pelisarjojen pakkaamista kokoelmiksi. Aiemmin paketteja on saatu ulos niin alkuperäisestä Mega Man -pääsarjasta kuin Mega Man X -peleistä, ja nyt niitä seuraa perässä Mega Man Zero / ZX Legacy Collection.

Kuuden pelin setti sisältää sekä Game Boy Advancelta tutut Mega Man Zero -osat 1-4 että myös näitä DS:llä seuranneet Mega Man ZX- ja ZX Advent -pelit. Tuotoksista ensimmäinen debytoi alunperin vuonna 2002, kun niistä viimeisin nähtiin Japanissa kesällä 2007 ja Euroopassa talvella 2008. Kunkin teoksista loi entisten Capcom-kehittäjien vuonna 1996 perustama Inti Creates, joka on sittemmin tehnyt myös kovin samassa hengessä kulkevia Gunvolt-pelejä.

Legacy Collectionia varten pelit ovat saaneet joukon erilaisia lisäominaisuuksia, kuten armollisemman tallennusjärjestelmän, helpotetun vaikeustason ja erilaisia grafiikkafilttereitä. Mukaan on sullottu yhtälailla taidetta kustakin osasta sekä kokonaan uusi kilpailullinen Z Chaser -tila.

Mega Man Zero / ZX Legacy Collection on kehitteillä Switchille, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle. Sen julkaisu koittaa 21. tammikuuta.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa