Kunnianhimoisen Project Novan kehitys ottaa takapakkia – ”ei vastaa alkuperäistä visiotamme”

EVE Onlinen universumin taas räiskintämaailmaan vievä Project Nova palaa suunnittelupöydälle..

2.12.2018 13:13

CCP Games on lyönyt jarrut pohjaan verkkoräiskintä Project Novan kehityksen suhteen. Vaikka peliä esiteltiin ensimmäistä kertaa isommin vasta aiemmin lokakuussa, kertoo islantilaisyhtiö nyt palanneensa sen kanssa takaisin suunnittelupöydälle.

– Olemme pitkin Proiject Novan kehitystä suorittaneet joukon pelaajatutkimuksia ulkoisten kumppaneiden kanssa, testanneet peliä sisäisesti ja tuoneet yhteisön vankkoja jäseneitä apuun arvioimaan projektia. Nyt ottamalla huomioon tämän kaiken tutkimuksen ja palautteen, olemme nähneet, ettei pelikokemus yllä nykyisessä muodossaan alkuperäiseen visioomme, eikä näin saavuta kunnianhimoisia tavoitteitamme, CCP Games kertoo pelin kotisivuilla tehdyssä ilmoituksessa.

Kehityksen takaiskun johdosta Project Novalle suunniteltua suljettua alpha-testiä ei tulla näkemään suunnitellusti. CCP kuitenkin vannoo, että pelin kehittyminen tulee jatkumaan ja että yhtiö on sitoutunut luomaan vielä laadukkaan tiimipohjaisen räiskintäpelin.

Kehitteillä Project Nova on ollut brittiyhtiö Sumo Digitalin avulla ja sen on ollut määrä olla eräänlainen seuraaja PlayStation 3:n Dust 514 -pelille ja sitä seuranneelle CCP:n toiselle EVE: Legion -räiskintähankkeelle. Näiden tavoin tulossa ei pitäisi olla siis vain pelkkää scifi-räiskintää, vaan myös peli, jonka toiminta kietoutuisi yhteen CCP:n oman EVE Online -massiivimoninpelin kanssa. Visiona CCP:llä myös on, ettei pelien kytkös jäisi pieneksi, vaan sellaiseksi, joka saa sen tuntumaan olennaiselta osalta pelikokemusta.

Lähde: CCP Games

Lisää luettavaa