Kungfutaistoa, Five Nights at Freddy’sin paluu ja suomalaista PS5-räiskettä – tämän kaiken Sony esitteli State of Play -lähetyksessään

Torstain ja perjantain väliseen State of Playhin mahtui noin puolen tunnin edestä asiaa.

26.2.2021 00:03

Sony oma verkkolähetysten sarja State of Play teki taas paluun torstaina ja perjantain välisenä yönä muutamien tuoreiden peliesittelyjen kera. Show’n voi katsoa kokonaisuudessaan alta, mutta mikäli aika ei riitä moiseen, on oheen koottu myös koko lähetyksen tarjonta.

Kokonaan uusia pelijulkistuksia State of Playssa nähtiin yksi kappale, kun ranskalainen Sloclap-studio paljasti lähitaistelukeskeisen Sifun. Vastaavaa teemaa sivunneen Absolverin aiemmin tehnyt tiimi tuo luomuksensa PS5:lle, PS4:lle ja pc:lle tarjoten tällä kertaa yksinpelikokemuksen, jossa kungfuoppilas hakee kostoa perhensä murhasta. Mukaan luvataan syvällistä ja haastavaa kolmannen persoonan toimintaa, jossa potkujen ja lyöntien hallitsemisen ohella myös ympäristöjä täytyy oppia käyttämään hyödykseen.

Sifu on määrä julkaista vielä tämän vuoden puolella.

Ensimmäistä kertaa State of Playn myötä tarjolle myös saatiin kunnolisempaa pelikuvaa Five Nights at Freddy -kauhupeli Security Breachista sekä Hyper Light Drifter -tekijöiden tuoreesta Solar Ash -pelistä. Tuoreella videollaan Security Breach osoitti, että kyseessä on tällä kertaa vapaamuotoisempaa pelimaailmassa liikuskelua tarjoava teos. Solar Ashista päästiin näkemään puolestaan kolmiulotteista tasoloikkatoimintaa, joka huipentuu mittavaa käärmeotusta vastaan käytävään yhteenottoon.

Niin Five Nights at Freddy’s: Security Breach kuin Solar Ash ovat tulossa PS5:lle, PS4:lle ja pc:lle tämän vuoden aikana.

Tuoreita silmäyksiä State of Play sisälsi lisäksi niin suomalaisen Housemarquen huhtikuussa ilmestyvään Returnaliin, EA:n hiljattan julkistettuun Knockout City -verkkopeliin, Crash Bandicoot 4:n uuden sukupolven versioon ja Arkane Studiosin loppuvuodesta siintävään Deathloopin.

Erikseen kirjoitimme omat juttunsa myös seuraavista State of Playn yhteydessä kuulluista julkistuksista:

Lisää luettavaa