Kulttikauhusarjan henkinen seuraaja sai virallisen nimen – katso teaser-video

Clock Tower -kauhusarjan luoneen Hifumi Konon uusi kauhuprojekti Project Scissors sai teaserin ja virallisen nimen.

2.1.2015 23:48

Pian 20-vuotiaan Clock Tower -kauhusarjan henkinen seuraaja Project Scissors on vihdoin saatu nimettyä. Uusi pelistä julkaistu teaser-video paljastaa, että projektia kutsutaan jatkossa virallisesti NightCryksi.

Tuore teaser ei vielä näytä pelikuvaa projektista, mutta se pyrkii hieman jo vihjaamaan, minkälaista tunnelmaa pelillä saatetaan tavoitella. Trailerin on ohjannut Ju-on-kauhuelokuvista tuttu Takashi Shimizu, joka toimii NightCryn luovana tuottajana. Pelin ohjauksesta vastaa Hifumi Kono, joka loi aikoinaan ensimmäiset Clock Tower -pelit. Myös muun muassa Silent Hillin klassisen pyramidipään luonut Masahiro Ito on mukana projektissa hirviöitä suunnittelemassa.

NightCry on kehitteillä Konon omassa Nude Maker -studiossa niin PlayStation Vitalle kuin myös iOS- ja Android-laitteille. Osoita ja klikkaa -seikkailupeleista mallia ottava tuotos sijoittaa tapahtumansa luksusristeilijälle, jossa kesken matkan alkaa tapahtua synkkiä asioita.

Peli julkistettiin viime syyskuussa. Sen ja Clock Towerin välissä Kono on ehtinyt jättämään jälkensä myös sellaisiin peleihin kuten Steel Battalion ja Infinite Space.

Lähde: Project Scissors (Twitter)

Lisää luettavaa