Kotimainen suurpeli Quantum Break siirtyy ensi vuodelle

Quantum Break siirtyy ensi vuodelle Microsoftin kokiessa, että sillä on jo tarpeeksi pelejä tälle vuodelle.

2.4.2015 14:17

Remedy Entertainment ja Microsoft ovat julkaisemassa Xbox One -peli Quantum Breakin sittenkin vasta ensi vuonna. Syyksi viivästykselle ei ole annettu tällä kertaa kuitenkaan pelin tarvitsema lisäkehitysaika, vaan sen sijaan Microsoftin mukaan sillä on yksinkertaisesti jo riittävästi pelejä kiinnitettynä kuluvalle vuodelle. Tai näin se ainakin antaa kovasti ymmärtää.

– Meillä on tällä hetkellä Xbox-historian vahvin pelikokoonpano vuonna 2015 saapuvilla suurpeleillä, kuten Halo 5: Guardiansilla, Rise of the Tomb Raiderilla, Fable Legendsilla ja Forza Motorsport 6:lla, ja olemme aikeissa julkistaa lisää lähikuukausina, Microsoftin julkaisupomo Shannon Loftis selittää.

Viivästys ei tietysti kuitenkaan tarkoita, että Remedyn poppoo olisi viettämässä seuraavat kuukaudet vain peukaloitaan pyöritellen.

– Kiitämme fanejamme maltillisuudesta. Haluamme heidän myös tietävän, että kehitystiimi ottaa kaiken irti mahdollisuudesta hioa peliä, jotta voimme kehittää sellaisen merkittävän viihdekokemuksen, jollaista he ovat oppineet odottamaan meiltä, Remedyn luova vetäjä Sami Järvi kertoo.

Remedy kertoi alkujaan viime toukokuussa tavoittelevansa Quantum Breakia ulos täksi vuodeksi. Peli julkistettiin alunperin vuonna 2013 osana Xbox Onen julkistustapahtumaa.

Lähde: Remedy

Lisää luettavaa