Kotimainen mopopeli Trials Rising elää ainakin vuoteen 2020 asti

Trials Rising saa tietysti lisäsisältöä. Tätä kaikkea on tulossa.

6.2.2019 21:25

Kuun lopulla ilmestyvän Trials Risingin lisäsisältösuunnitelmat on vahvistettu. Monille Ubisoftin peleille tyypillisesti pelin elinkaari on jaoteltu useampaan kauteen, jotka tuovat mukanaan niin uusia pyöriä, viikottaisia haasteita, kustomointimahdollisuuksia ja erikoistapahtumia. Samalla kaudet auttavat rytmittämään pelin kilpailullista puolta tasaisin väliajoin nollattavilla divisioonilla.

Maksullistakin sisältöä on kuitenkin luvassa. Tällä hetkellä peliin on suunnitelmissa kaksi laajennusta, jotka lisäävät mukaan kaikkiaan 55 uutta rataa sekä joukon lisäesineitä ja -haasteita. Näistä ensimmäinen on amerikkalaisteemainen Route 66, jota seuraa myöhemmin maapallon eteläisempään puoliskoon keskittyvä Crash & Burn.

Lisärit kuuluvat osaksi pelin kausikorttia, jonka mukaan saada joukko ylimääräisiä varusteita. Toki ilman lisäreitä ja päivityksiä peli elää myös yhteisövetoisesti rataeditorinsa ansiosta.

Videoesittely tulevasta on tarjolla Trials Risingin tuoreella trailerilla.

Ulos peli saapuu Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Switchille ja pc:lle 26. helmikuuta. Lisää siitä voi lukea tuoressta helmikuun Pelaaja-lehdestä.

Lisää luettavaa