PlayStation 3:n Yakuza-sarjan osat 3, 4 ja 5 on vahvistettu remasteroidussa kuosissa länteen.

Pelien julkaisu tapahtuu täällä The Yakuza Remastered Collection -nimisen paketin muodossa. 60 euron hintainen setti löytyy saaatavilta jo kirjoitushetkellä PlayStation Storesta, joskin aluksi se sisältää vain Yakuza 3:n remasteroidun version. Yakuza 4 lisätään automaattisesti paketin omistajille 29. lokakuuta, kun taas Yakuza 5:n aika koittaa 11. helmikuuta 2020.

Helmikuussa paketista tuodaan saataville myös fyysinen Day One Edition. Siinä Yakuza 3 ja 4 ujutetaan samalle levylly, kun taas vitonen saa oman levynsä. Keräilijöille mukaan heitetään myös fyysiset Yakuza 5:n PlayStation 3 -kannet, sillä sellaisia ei ole aiemmin ollut täällä saatavilla.

Remasteroidut versiot päivittävät pelit pyörimään 1080p-resoluutiolla ja 60 ruutua sekunnissa. Kaikki pelien alkuperäinen sisältö on myös mukana aina Yakuza 3:a myöten, josta aikoinaan riisuttiin runsaasti varsinkin minipelejä sen alkuperäistä länsijulkaisua varten.

Jo aiemmin PlayStation 4:llä on päästy pelaamaan niin Yakuza 0:aa, Yakuza 6:ta kuin Yakuza Kiwamia ja Yakuza Kiwami 2:ta. Kokoelman myötä kaikki sarjan pääosat on siis tuotu tavalla jos toisella PlayStation 4:lle. Koska useampi kyseisistä peleistä on saatavilla myös jo Steamista, ei olisi erityisen suuri yllätys, jos kokoelma saataisiin jossain vaiheessa vielä pc:llekin.

Ohessa tuore traileri.

Lisää luettavaa