Klassikko kohtaa modernin mestariteoksen – tältä näytti uuden The Legend of Zeldan prototyyppi

Nintendo paljasti Game Developer Conference -tapahtuman yhteydessä yksityiskohdan jos toisenkin uuden Zelda-pelin kehityksestä.

4.3.2017 15:37

The Legend of Zelda: Breath of the Wild on viimein ulkona, eikä se näytä juuri kehuilta säästyneen. Luottavaisena tällä viikolla järjestetyn Game Developers Conference -tapahtuman yhteydessä Nintendo avautuikin hieman pelin kehityksestä paljasten yksityiskohdan jos toisenkin siitä, miten arvostelumenestykseksi osoittautunut peli sai lopulta muotonsa.

Eräs kiehtovimpia peliin liittyviä paljastuksia on ollut prototyyppi, jonka Nintendo loi testatakseen muutamia Breath of the Wildissa käytettyjä ideoita. Kyseinen prototyyppi rakennettiin muistuttamaan nimittäin alkuperäistä The Legend of Zelda -peliä, mitä nyt ulkokuorensa alla se toimi oikeasti 3D-ympäristössä ja hyödynsi vastaavia mekaniikkoja ja fysiikkateknologiaa kuin lopullinen Breath of the Wild

Kurkistuksen prototyypin esittelyyn voi ottaa YouTube-käyttäjä Outcastin videolla.

Prorotyypin lisäksi Nintendo paljasti Game Developers Conferencen yhteydessä myös muutamia lennokkaimpia Breath of the Wild -ideoita, joita se ei päätynyt lopulta käyttämään. Taidemuodossa tehdyt paljastukset vihjaavat Nintendon miettineen mahdollisuuksia esimerkiksi moottoripyörää ajavasta ja sähkökitaraa soittavast modernista Linkista. Myös asiat, kuten ulkoavaruuden olentojen hyökkäykset, kävivät kehittäjillä mielessä.

Enemmän Nintendon virallisia twiittejä sen Zelda-esityksestä voi selailla läpi tästä.

Lisää luettavaa