Xbox Onen taistelupeli Killer Instinct laajenee jälleen alkavalla viikolla uudella hahmolla. Tällä kertaa mukaan saadaan peräti myös täysin uutta verta, sillä osaa taisteluun tulee muinainen babylonialaistaistelija Kan-Ra, jota ei ole nähty yhdessäkään aiemmassa Killer Instinct -pelissä.

Kan-Raan pääsevät ensimmäiseksi käsiksi Killer Instinctin toisen tuotantokauden Ultra Edition -paketin ostajat. Heille hahmo tuodaan jo maanantaina 24. marraskuuta, kun taas muut pelaajat alkavat päästä taistelemaan uudella hahmolla samaisen viikon sunnuntaina.

Kan-Ran voi bongata toiminnassa oheiselta videolta. Samainen video myös vihjaa, että ensi kuussa Killer Instinct laajenee vanhan tutun Riptor-dinosauruksen astuessa areenalle.

Kan-Ra on järjestyksessään kolmas taistelija, jonka Killer Instinct on saanut uuden niin sanotun toisen tuotantokautensa myötä. Uusi kausi starttasi pelin osalta lokakuussa, jolloin pelin taistelijakaartiin liittyivät sekä Maya että myös TJ Combo. Samalla kertaa peliä päivitettiin myös uuteen uskoon esimerkiksi käyttöliittymän ja jopa resoluution osalta.

Nykyisellään Killer Instinctia kehittää yhdessä Microsoftin kanssa Divekick-pelistä ja Street Fighter III: 3rd Striken Xbox 360- ja PS4-versiosta tuttu Iron Galaxy. Alunperin peliä oli luomassa Double Helix, joka nykyään toimii osana verkkokauppajätti Amazonia.

Lisää luettavaa