Kuuluisuuden kiireet johtivat Game of Thrones -tähden poistoon Destinysta

Peter Dinklagen ääni ei katoa Destinysta miehen tekemän työn laadun johdosta. Sen sijaan Dinklagen saatavuus nousi ongelmaksi.

12.8.2015 18:13

Destiny-kehittäjä Bungie on perustellut päätöstään palkata ääninäyttelijä Nolan Northin korvaamaan Game of Thrones -tähti Peter Dinklagen pelin Ghost-hahmon äänenä.

Keskustellessaan Game Informer -lehden kanssa pelin vastaava tuottaja Mark Noseworthy on vakuutellut, ettei syy Dinklagen korvaamiseen ollut se, että Bungie olisi ollut jotenkin pettynyt miehen tekemään työhön. Sen sijaan Dinklagen kanssa ongelmaksi muodostui lähinnä tämän kiireellisyys työrintamalla, jonka myötä Bungien mahdollisuudet hyödyntää häntä pelissä ovat olleet erittäin rajalliset.

– Dinklagen kanssa oli mahtavaa työskennellä, mutta meidän oli hyödynnettävä henkilöä, joka pystyisi olemaan saatavilla enemmä. Nolan on ammattilainen, tämä on hänen juttunsa, Noseworthy kuvaili.

Northia päästään kuulemaan Ghostin roolissa, kun Destinyn uusi The Taken King -laajennus saapuu syyskuun puolvälin paikkeilla. Pelikokemuksen yhtenäisyyden nimissä Bungie ei ole laittanut häntä nauhoittamaan myöskään vain uusia repliikkejä Ghostille, vaan hän on myös nauhoittamassa uudelleen kaiken sen dialogin, jonka Dinklage ehti tehdä Destinyn alkuperäisiin tehtäviin.

Kokonaisuudessaan Game Informerin haastattelun Bungien kanssa voi katsastaa tästä. Dinklagen ohella haastattelussa käsitellään myös The Taken Kingin tarinankerrontaa yleisesti.

Lisää The Taken Kingista voi lukea myös elokuun Pelaaja-lehdestä.

Lisää luettavaa