Ubisoftin The Division -räiskintä on päätymässä myös valkokankaille. Nyt ranskalaisjätti paljasti elokuvasovitusta tähdittävät Hollywood-tähdet.

The Division -elokuvan pääosassa nähdään joka paikan höylä, pelielokuvissa ennenkin seikkaillut Jake Gyllenhaal. Mies teki hyvää työtä kuuden vuoden takaisessa Prince of Persia: Sands of Time -seikkailussa. Muista meriiteistä mainittakoon Nightcrawler, Southpaw sekä Source Code

Maailmanlopun maisemiin ajautuu myös naispääosaan kiinnitetty, Zero Dark Thirty– ja The Help -elokuvista Oscar-ehdokkuuksiakin napannut Jessica Chastain. Kiistatta lahjakas näyttelijä nähtiin myös Matt Damonin rinnalla viime vuoden The Martian –megahitissä.

Molemmat Hollywood-tähdet osallistuvat aktiivisesti myös The Divisionin tuotantopuoleen omien tuotantoyhtiöidensä kera. Sekä Gyllenhaalin Nine Stories että Chastainin Freckle Films ovat alusta saakka mukana projektin suunnittelussa.

Ubisoftilla on elokuvarintamalla monta rautaa tulessa. Seuraavaksi valkokankaille rynnistää Assassin’s Creed, kun Michael Fassbenderin tähdittämä salamurhaajaseikkailu julkaistaan joulukuussa. Valkokangasdebyyttejään odottelevat myös Splinter Cellin, Ghost Reconin, Rabbidsin sekä Watch Dogsin elokuvaversiot.

The Division -elokuva pyörii toistaiseksi suunnittelupöydällä, joten julkaisuajankohta on vielä hämärän peitossa.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa