Kaupunkirakentelu lähtee avaruuteen – Tropico-kehittäjä ja Cities: Skylines -julkaisija paljastivat Surviving Marsin

Tropico-kehittäjä Haemimont Games on tuottamassa seuraavaa peliään yhteistyössä Paradox Interactiven kanssa. Odotettavissa on nyt rakentelua Marsissa.

13.5.2017 04:00

Tropico-kaupunkirakentelupelejä tehtaillut Haemimont Games on löytänyt uuden kumppanin Paradox Interactivesta. Yhtiöt ovat viime aikoina tehneet rakentelu- ja hallinnointikeskeistä Surviving Marsia, joka on tekemässä tuloaan Windows-, Mac- ja Linux-koneille sekä PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle.

– Olemme halunneet työskennella Haemimont Gamesin kanssa vuosia, ja näyttää siltä, että tähdet ovat viimein asettuneet kohdalleen. Olemme hallunneet laajentaa hallintointistrategiapeliemme katalogia jo jonkin aikaa Cities: Skylinesin ja genren ympärille rakentamamme pelaajayhteisön jälkeen, Paradox Interactiven toimitusjohtaja Fredrik Wester kertoo. 

Tavoitteena Surviving Marsissa on luoda punaiselle planeetalle oma siirtokuntansa ja saada se sitten kukoistamaan planeetan hankalissa oloissa. Resurssit ovat esimerkiksi rajalliset ja jokainen asukas tärkeä voimavara siirtokunnan kehitykselle.

Ulos Surviving Mars on odotettavissa ensi vuonna.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa