Kauhuseikkailu Agony lupaa helvetillistä pakomatkaa ensi vuodelle

Uusi puolalaiskehittäjä Madmind Studios on paljastanut kauhuseikkailu Agonyn, jossa tarkoituksena olisi ottaa etäisyyttä Helvetin hämäristä luolastoista.

29.5.2016 21:10

Hiljattain Puolaan noussut nuori pelitalo Madmind Studios on tuonut julkisuuteen sen sisuksissa vähitellen muotoaan hakeneen uuden kauhupelin. Ensi vuoden puolella studion on määrä saada markkinoille asti tuotos nimeltä Agony, jossa tarkoituksena olisi päästä pakoon Helvetin syövereitä.

Ohjattavaksi Agony tarjoaa muistinsa menettäneen sankarin, jolla päästään seikkailemaan ensimmäisen persoonan kuvakulmasta. Matkailu Helvetin synkillä kulmilla ei tapahdu tietysti myöskään ilman erikoisvoimia, vaan pitkin pakomatkaansa pelaajat pääsevät ohjailemaan ja manipuloimaan erilaisia vastaantulevia otuksia.

Kirjoitushetkellä Madmind Studios koostuu kaikkiaan yhdeksästä henkilöstä, joilla piisaa historiaa esimerkiksi The Witcher 3:n, The Divisionin ja Sniper: Ghost Warrior 2:n parista. Uusinta luomustaan tiimi on työstänyt kasaan Unreal Engine 4 -pelimoottoria hyödyntäen niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle kuin pc:llekin.

Lähde: Madmind Studio

Lisää luettavaa