Kauhuantologian neljäs osa kutsuu pelaajat tutkimaan ja selviytymään ”murhalinnaan” – The Dark Pictures Anthology: The Devil In Me on täällä

Neljäs peli on myös ensimmäisen antologiakauden päätösosa.

18.11.2022 13:00

The Dark Pictures Anthology -kauhupelit ovat edenneet neljänteen osaansa. The Devil In Me saapui pelaajien koettavaksi tänään perjantaina 18. marraskuuta.

Pelissä kuvausryhmä saa kutsun saapua tutkimaan kuulun sarjamurhaaja H. H. Holmesin ”murhalinnaa”. Pian paikan salaisuudet alkavat kuitenkin osoittautua vain karmivimmiksi ja karmivimmiksi.

Kauhutarina etenee jälleen eri tavalla jokaisen pelaajan ja pelikerran myötä, kuten edellisissäkin osissa. Pelaajien valinnat siis vaikuttavat juonikaaren kehitykseen sekä hahmojen kohtaloihin. Pelin kehitellyt kauhugenreen erikoistunut Supermassive Games -studio pyytääkin pelaajia olemaan jakamatta liikaa juonipaljastuksia internetiin, jotta kaikki pääsisivät kokemaan valintojensa seuraukset aivan omakätisesti.

Studio julkaisi myös pienen kertauksen siitä, mitä pelaajilla on odotettavissa Oscar-ehdokas Jessie Buckleyn tähdittämän The Devil in Men parissa.

  • Tarinaa pääsee pelailemaan joko yksin, kaveriporukalla tai internetin välityksellä
  • Pelimekaniikkoja (pulmien ratkaisu, piiloutuminen, liikuminen) on päivitetty edellisistä osista
  • Konsolille tai pc:lle asennettava pelitiedosto on 26 GB:n kokoinen

The Devil In Me on nyt saatavilla PlayStation 4 ja 5 -konsoleille, Xbox One ja Series -konsoleille sekä pc:lle. Sarjan niin ikään kauhuelokuvamaiset edelliset osat ovat olleet Man of Medan, Little Hope ja House of Ashes.

Pelin tunnelmaan voi virittäytyä alta löytyvän trailerin voimin.

Lisää luettavaa