Katufutis palaa! EA Sports päiväsi ja esitteli FIFA 20 -pelinsä

FIFA 20:ssä palloa ei potkita vain viheriöillä.

8.6.2019 15:01

EA Sportsin seuraava jalkapallopeli FIFA 20 julkaistaan 27. syyskuuta. Pallottelu jatkuu isossa mittakaavassa Playstation 4:llä, Xbox Onella kuin pc:llä, minkä lisäksi Switchille tarjotaan ominaisuuksiltaan kepeämpi Legacy Edition -versio.

Ensitrailerillaan FIFA 20 esittelee uuden Volta Football -osuuden, joka tuo takaisin aiemmin FIFA Street -peleissä nähdyn katujalkapallon. Tarjolla on siis pienemmän kaavan otteluita, joissa pelaajamäärät voivat vaihdella kuudesta kymmeneen futaajaan, eikä kaikissa hyödynnetä välttämättä maalivahteja. Pelikentät voivat vaihdella Voltassa myös kooltaan ja tarjota esimerkiksi seiniä hyödynnettäväksi. Futsalia ei sitäkään ole unohdettu.

Voltaa varten luomaan päästään oma hahmo, joka on varustettavissa erilaisilla pelaamalla avattavilla esineillä. Voltaa varten onkin samalla kehitetty joukko erilaisia tiloja, kuten oma tarinamoodinsa, oman joukkueen rakentamiseen keskittyvä Volta World ja nettikuninkuuden tavoittelua tarjoava Volta League.

Legacy Edition -versiossa Volta-puolta ei nähdä.

Muiden pelillisten uudistusten ohella FIFA 20:een luvataan perinteiseen malliin autenttisempaa pelinkulkua ja enemmän hallintaa ottelujen ratkaisevissa hetkissä auttavien taklauksien ja viimeistelyjem suhteen. Pallofysiikoita on tietysti hiottu myös esimerkiksi vedoista laskettavien liikeratojen suhteen.

Pelikuvaa EA:n on tarkoitus esitellä FIFA 20:sta tänään järjestettävässä EA Play -verkkolähetyksien sarjassaan. E3-aikatauluja voi pitää silmällä tästä.

Lähde: EA Sports (1), (2)

Lisää luettavaa