Just Cause -pelisarja saamassa jatkoa?

Verkko-osoiterekisteröinti antaa toivoa Just Cause -hiekkalaatikkosekoilun jatkumisesta kolmannella osalla.

25.4.2014 11:00

Just Cause -toimintapelisarjan seuraavan osan paljastus saattaa olla tulossa piakkoin, mikäli uuden verkko-osoitteen rekisteröintiin on luottaminen.

Ruotsalaisen Avalanche Studiosin kehittämä Just Cause -pelisarja ilmaantui äskettäin verkkoon JustCause3Game.comin rekisteröinnin yhteydessä. Rekisteröinti vaikuttaa uskottavalta, sillä sen taustalla on Yhdysvalloissa toimiva CSC Corporate Domains -yhtiö, joka on rekisteröinyt joukon muidenkin julkaisija Square Enixin pelien verkko-osoitteita. CSC:n rekisteröimien domainien joukossa ovat mm. Hitman– ja Tomb Raider -pelisarjojen osoitteet.

Pelkkä verkko-osoitteen rekisteröinti ei luonnollisesti merkitse pelin julkaisun vahvistumista, vaan kyseessä voi toki olla pyrkimys varjella Just Cause 3 -nimeä. Uusia Just Cause -verkko-osoitteita kerrottiin rekisteröidyn jo vuonna 2012, ja kolmannen osan huhuiltiin olevan jo tuolloin työn alla. Tällä haavaa pelin kehitystyötä ei kuitenkaan ole vahvistettu Square Enixin toimesta.

Just Cause 2 julkaistiin vuonna 2010 pc:lle, Xbox 360:lle ja PS3:lle. Lue Pelaajan tuolloiset tunnelmat hektisestä hiekkalaatikkotoiminnasta täällä!

Lähde: Gameinformer

Lisää luettavaa