Vuosi 2015 saattaa olla ruotsalaiselle Avalanche Studiosille merkittävin sitten sen syntymän. Just Cause -pelien kehittäjänä tunnettu pelitalo on uskotellut faneilleen näin uusimmassa blogikirjoituksessaan.

Ensi vuoden aikana Avalanche on tietysti julkaisemassa seuraavan uuden suurpelinsä Mad Maxin muodossa, mutta sen ohella paljon muutakin on ilmeisesti tapahtumassa. Merkittävä asia studion työntekijöille on varmasti vuoden päässä siintävä pelitalon tukholmalaisosaston muutto kokonaan uusiin tiloihin. Sen ohella Avalanche on kuitenkin lisäksi lupailllut, että sillä olisi myös yllätyksiä varattuna uutta vuotta varten.

Tuloaan tekevä Mad Max -peli on tällä hetkellä ainut Avalanchen projekti, joka on saanut kunnollisen julkistuksensa. Kaksi vuotta sitten pelitalo vihjaili, että kaikkiaan sillä on ollut työn alla kolme suurta peliprojektia. Tiedossa ei ole tarkalleen, ovatko Avalanchen suunnitelmat muuttuneet jollain tapaa vuosien varrella, mutta edelleen monet jaksavat ainakin odottaa sitä kolmatta Just Cause -peliä kovin suurella innolla.

Avalanche Studios on koostunut jo useamman vuoden ajan kahdesta osasta. Sen Tukholmassa sijaitsevan päämajan ohella yhtiöllä on studio myös New Yorkissa.

Lähde: Avalanche Studios

Lisää luettavaa