Just Cause 2:n suositun moninpelimodin tekijät hyppäsivät Just Cause 3:n kimppuun

Just Cause 2:n moninpelimodaajilta ei mennyt kauaa ennen kuin Just Cause 3:n parissa työskentely alkoi innostaa. JC3-MP on nyt työn alla.

1.1.2016 03:22

Just Cause 2:een parisen vuotta sitten epävirallisen moninpelin tuonut modausryhmä on ottanut tähtäimeensä nyt Just Cause 3:n. Vuoden vaihtumisen kunniaksi ryhmä vahvisti asian kotisivuillaan julkaisemalla jo ensimmäisen videomaistiaisen kaikesta siitä, mitä se on saanut toistaiseksi muutaman viikon työskentelyn jälkeen aikaiseksi.

Laajemmin JC3-MP-nimisestä moninpelimodista ryhmä ei ole vielä kuitenkaan halunnut avautua. Lisätietoja siitä kuultaneen sentään vielä piakkoin, sillä tarkoituksena kehittäjillä olisi nyt alkaneen vuoden aikana pitää pelaajat jatkuvalla syötöllä selvillä, kuinka modin kehitys etenee.

Saapuessaan Just Cause 2:n moninpelitila nousi aikoinaan jopa eräänlaiseksi ilmiöksi. Parhaimmillaan jopa satoja pelaajia per serveri tukenut moninpeli herätti suuresti innostusta niin pelaajissa kuin jopa pelin kehittäneessä Avalanche Studiosissakin, ja nykyisellään sitä jaetaankin peliin Steamissa ihan lisäsisältönä.

Lähde: Just Cause Multiplayer

Lisää luettavaa