Juoppo, lakimies ja eläkeläinen – uusi traileri esittelee miten Watch Dogs: Legionin hahmovärväys toimii

Ubisoft avaa pelin Play as Anyone -ominaisuutta uudella trailerilla.

21.8.2019 10:31

Kuten aikaisemmin jo tiedettiin, tuleva Watch Dogs: Legion antaa pelaajalle mahdollisuuden pelata kenellä tahansa vastaan tulevalla hahmolla. Pelin uudella trailerilla esitellään kolme potentiaalista ehdokasta ja perehdytään hieman tarkemmin siihen, miten Play as Anyone -ominaisuus toimii.

Jokaisella pelattavalla hahmolla on omat erikoiskykynsä. Trailerilla nähdään tuopillisen jälkeen vähemmän vahinkoa ottava itä-eurooppalainen Viktor, vankilaan joutuneet pelihahmot vapauttava lakimies Sue ja kiväärillä tappavan tehokas, mutta jatkuvasti satunnaisen kuoleman vaarassa kulkeva eläkeläismies Alan.

Jalankulkijoiden värvääminen tapahtuu auttamalla näitä ratkaisemaan ongelmiaan, kuten kostamaan kuolleen veljensä. Ongelman ratkettua pelaaja saa kyseisen hahmon luottamuksen ja tämän osaksi pelattavaa tiimiään. Pelaaja saa itse määrätä hahmoille niiden luokat, joiden sisällä avautuu uusia kykyjä, kun hahmot kehittyvät. Värvätyt ovat myös pelaajan kustomoitavissa päästä varpaisiin.

Värvättyjä hahmoja ei voi herättää henkiin kuoleman osuessa kohdalle, mutta pelaajan on mahdollista antautua dystooppisen Lontoon viranomaisille ja välttyä suojattinsa lopulliselta menettämiseltä.

Watch Dogs: Legion julkaistaan 6. maaliskuuta 2020 PlayStation 4:llä, Xbox Onella, pc:llä ja Google Stadialla.

Lisää luettavaa