Jumalallisia voimia ja yksi pätkitty Medusa, kiitos – Assassin’s Creed Odysseyn uudet trailerit esittelevät odotettua toimintapeliä

Seuraava Assassin's Creed vie historiallisen toimintapelisarjan asteen myyttisemmille urille.

22.8.2018 09:56

Ubisoft esittelee Gamescom-messuilla tulevaa toimintapeliään Assassin’s Creed Odysseyta useammalla trailerilla, jotka keskittyvät pelin päähenkilöihin sekä tarujen myyttiseen Medusaan.

Hahmotrailerit ovat pääpiirteittäin lähes identtiset, mutta toisen pääosassa nähdään Kassandra ja toisessa Alexios, joiden väliltä pelaaja voi valita hahmonsa pääkampanjan alussa.

Peli sijoittuu 400 vuotta ennen ajanlaskun alkua käydyn peloponnesolaissodan tietämille ja seuraa spartalaista palkkasoturia, joka tuomitaan kuolemaan. Entisten tovereidensa ja sukunsa hylkäämänä pelaajat ryhtyvätkin kaivertamaan uutta sivua historiaan, johon lukeutuu tällä kertaa myös asteen myyttisempiä sävyjä.

Yksi pelissä olevista myyttisistä otuksista, Medusa, nähdään puolestaan eräässä sivutehtävässä, jonka vaiheet on niin ikään tuotu julki Gamescomin myötä.

Yliluonnollisten elementtien lisäksi tarinassa nähdään myös salaperäinen kultti ja lakeja rikkovia päähenkilöitä armottomasti jahtaavia palkkasotureita, joiden luvataan haastavan pelaajien taistelutaidot äärimmilleen.

Assassin’s Creed Odyssey julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 5. lokakuuta.

Lisää luettavaa