Julmetun näyttävä Cuphead suunnistaa Switchille – Xbox Live -ominaisuuksia mahdollisesti jopa tulossa

Cuphead suuntaa Switchille, päivittyy ja saa Nintendon alustalla mahdollisesti Xbox Live -ominaisuuksia.

20.3.2019 20:31

Xbox Onella ja Windows-koneilla jo aiemmin iloa sekä turhautumista aiheutellut Cuphead on matkalla Switchille. Mitään pitkää odottelua ei ole edes luvassa, sillä julkaisu tapahtuu 18. huhtikuuta.

Switchille peli tuodaan saman sisällön kera kuin mitä muilla alustoilla on nähty aina yhteistyöpeluuta myöten. Samaan aikaan pc:llä ja Xbox Onella Cuphead päivittyy saaden aina vain lisäeloa uusilla animaatioilla, taiteella, efekteillä ja uusituilla välipätkillä. Halutessaan yksinpelaajatkin voivat lähteä pelaamaan viimein Cupheadin sijaan myös suoraan Mugmanina.

Suunnitelmissa Cupheadin tehneellä Studio MDHR:llä sekä Microsoftilla olisi vielä saada joukko Xbox Live -ominaisuuksia osaksi pelin Switch-versiota. Tämä voisi tarkoittaa muun muassa Xbox-saavutusten keruuta laitteella, joskin toistaiseksi hanke on vielä työn alla, eikä sen valmistumista ole voitu luvata vielä Switch-version julkaisuun.

Parhaillaan Cupheadiin on työn alla myös lisäsisältöpaketti The Delicious Last Course. Sen on tarkoitus saada julkaisunsa tämän vuoden aikana.

Lähde: Studio MDHR

Lisää luettavaa