Jee(?) lisää pelielokuvia! Nyt valkokankaille suuntaa Just Dance

Kilpailu Just Dancen elokuvaoikeuksista on ohi. Seuraavaksi on aika tehdä itse pelileffa.

15.1.2019 17:21

Ubisoftin menestyksekäs tanssipelisarja Just Dance halutaan tuoda valkokankaille. Elokuvasivusto Deadline-raportoi, että Sonylle kuuluva tuotantoyhtiö Screen Gems on selättänyt useat kiinnostuneet tahot pelisarjan elokuvaoikeuksien hankinnassa ja on nyt Ubisoftin oman elokuva- ja televisio-osaston sekä Olive Bridge Entertainment kanssa luomassa virallista Just Dance -leffaa.

Osuvasti aiemmin viime vuonna myös Konamin Dance Dance Revolution -sarjan kerrottiin olevan matkalla leffamuotoon. Sitä ja Just Dancea yhdistää peligenrejen ohella se, ettei kumpikaan pidä sisällään minkäänlaista tarinankaarta. Nähtäväksi jääkin, mistä Just Dance -leffa on siis vielä kertomassa, jos se siis koskaan vain maaliviivalle vain pääsee.

Viimeksi Ubisoft-peli sovitettiin valkokankaille vuonna 2016, kun Assassin’s Creed pääsi salamurhailemaan Michael Fassbenderin tähdittämänä,

Pelimuodossa Just Dance on ollut valtaisa menestys Ubisoftille, mikä osin selittää halun laajentaa sitä muihinkin medioihin. Deadline huomioi lisäksi, kiuinka Sonyn toimitusjohtaja Kaz Hirai totesi näin tammikuussa järjestetyillä CES-messuilla, että Sony tavoittelee panostavansa jatkossa tuotteisiin, joista se voi ottaa ilon irto useilla erilaisilla viihdealustoilla. Sen lisäksi, että Just Dance on jo ollut aktiivinen osa PlayStation-pelitarjontaa, vilisee sen sisuksissa paljon myös Sonyn lisenssoimaa musiikkia.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa