Ubisoft esitteli Dark Messiah of Might and Magicin Xbox 360 -version jo toukokuun Ubidays-tilaisuudessaan, mutta julkaisi pelistä kuvia ja virallisen tiedotteen vasta nyt.

Ubisoft ei tunnetusti tyydy tuomaan pelejään vain yhdelle alustalle, vaikka aluksi siltä näyttäisikin. Arkanen tekemä ja Valven Source-pelimoottorilla toteutettu mainio fantasiatoimintapeli Dark Messiah ilmestyi puolisen vuotta sitten pc:lle. Nyt Ubisoft Annecy on rakentamassa Arkanen ja Valven kanssa paranneltua ja muokattua versiota Xbox 360:lle.

dme_x360_scr_xana_012.jpg

Pohjimmiltaan luvassa on sama seikkailu, mutta hienosäätöä tehdään paljon. Käyttöliittymää on muokattu suoraviivaisemmaksi ja yksinkertaisemmaksi. Joitakin roolipelimäisempiä elementtejä on leikattu pois, mutta tuottaja Stephane Baudet ei eritellyt, mitä nämä olivat.

Pelin aloittava kenttä on täysin uusi, ja pelissä yhteensä neljä uutta kenttää. Moninpeliin panostetaan paljon. Konsoliversion moninpelissä ei kehitetä hahmojen kykyjä taistelujen aikana kuten pc-versiossa, vaan pelihahmoille valitaan kuusi erikoiskykyä ennen taistelua.

Graafisesti Xbox 360 -versio oli Ubidaysin esittelyssä pettymys. Tekstuurit olivat karuja, eikä yleisilme ollut niin hieno kuin pc:llä. Ubilta kuitenkin todettiin, että grafiikkamoottoria ollaan vasta rukkaamassa uusiksi, joten peli tulee näyttämään vielä paljon paremmalta.

Dark Messiahin Xbox 360 -versio julkaistaan vuoden 2008 alussa.

dme_x360_scr_cyclop_003.jpgdme_x360_scr_leanna_007.jpgdme_x360_scr_mp_knight_009.jpgdme_x360_scr_pier_001.jpg

Lisää luettavaa