Ilmaista The Sims 4 -sisältöä pukkaa taas ensi viikolla – nyt ryhdytään freelancereiksi

The Sims 4:n simit voivat tuskailla itselleen pätäkkää seuraavaksi freelancereina.

10.4.2019 20:48

Viiden vuoden ikää syksyllä lähestyvä The Sims 4 on saamassa yhä vain lisää ilmaista pelattavaa ensi viikolla. Huhtikuun 16. päivä pelin pc-versioon rantautuva päivitys pitää sisällään niin muutamia uusia esineitä ja asuja niin kuin myös mahdollisuuden luoda simeilleen uraa freelancerina.

Freelancer-ura on mahdollista niin taiteilijan, kynäilijän kuin ohjelmoijankin roolissa. Hahmot voivat töitä joustavasti kotoa, mutta ylennyksiä ei kannata odottaa, vaan palkka juoksee sitä mukaan, mitä kovemmin duunia painaa.

Kuluvaa juhlavuotta varten kehittäjä Maxis on myös vahvistanut, ettei maksullinen sisältö ole sekään vielä tyrehtymässä. Sen lisäksi, että työn alla on toki lisää ilmaisia päivityksiä, on pelissä tarkoitus nähdä seuraavan kuuden kuukauden aikana pelissä yhä myös yksi isompi laajennus, keskikokoista lisäpuuhastelua tarjoava Game Pack -lisäri sekä pienempiin lisiin erikoistuva Stuff Pack. Lisätietoja näistä on luvassa lähempänä niiden julkaisua.

Konsoliversion osalta The Sims 4 vastaanottaa ensi viikolla vuorostaan tuen näppäimistölle ja hiirelle. Kylpyläkeskeinen Game Pack -lisäri Kylpyläpäivä saavuttaa sekin konsolit jälkikäteen ensi viikolla.

Lähde: EA, Polygon

Lisää luettavaa