Ilmaispelihitti Warframe suuntaa seuraavaksi massiiviseen Venukseen – ja Nintendo Switchille

Avaruusninjoilta eivät haasteet lopu. Switchillekin ne ovat vielä levittäytymässä.

8.7.2018 05:08

Warframe on ottamassa taas kaiken menestyksensä keskellä uutta alustaa haltuunsa. Lähitulevaisuudessa aiemmin jo pc:ltä, PlayStation 4:ltä ja Xbox Onelta tuttu peli suunnistaa Switchille Doomin, Rocket Leaguen ja Wolfenstein II:n alustalle jo aiemmin kääntäneen Panic Buttonin toimesta.

Switch-versio paljastettiin järjestyksessään kolmannen Tennocon-yhteisötapahtuman yhteydessä., jossa kehittäjä Digital Extremesilla oli hieman muutakin julkistettavaa. Isoin näistä oli Warframen uusi sisältö, joka vie futuristiset ninjat räiskimään sekä Venuksen maaperälle tuoreella Fortuna-päivityksellä että avaruuteen uudessa Railjack-peliosuudessa.

Uusi Venuksen sisuksiin keskittyvä alue on jälleen yksi avoin peliympäristö, jonka kuvaillaan olevan tällä kertaa peräti viisi kertaa isompi kuin Warframen ensimmäinen isompi Plains of Eidolon -päivitykseen kuulunut ympäristökokonaisuus. Avuksi sen tutkiskeluun pelaajille tuodaankin uusi leijulauta, jolla voi kätevän liikuskelun ohella tehdä ihan temppujakin.

Avaruudessa vuorostaan Warframe-pelaajat pääsevät hallinnoimaan yhteistyönä omaa avaruusalustaan, joissa yksittäisillä pelaajilla on omat erilliset roolinsa. Yksi voi esimerkiksi ohjastaa alusta ja hyödyntää osaa sen aseistuksesta, kun toinen pelaaja voi hallita muita tykkejä ja tarpeen vaatiessa jopa lähteä miehittämään isompia sota-aluksia. Omaan alukseen jäänyt pelaaja pystyi tässä tapauksessa avustamaan valloittajaa esimerkiksi poistamalla vihollisaluksessa vastassa olevia suojakilpiä käytöstä.

Saataville uutta sisältöä Digital Extremes on luvannut ainakin Fortunan osalta vielä tälle vuodelle. Samassa yhteydessä kehittäjät kiusoittlevat peliin lisäksi uusia elokuvamaisempia The New War -nimellä kulkevia tehtäviä. Trailerin niistä voi katsoa ohesta muiden Tennoconin yhteydessä julkaistujen videoiden kanssa.

Lisää luettavaa