Hyvästi loottilaatikot: Rocket Leaguen loppuvuoden suurpäivitys on saapunut

Rocket Leaguen loottilaatikot ovat nyt blueprint-piirustuksia. Uusi kilpakausikin alkoi.

4.12.2019 23:19

Psyonix on täyttänyt lupauksensa ja hankkiutunut eroon Rocket Leaguen vanhoista loottilaatikoista. Muutos tapahtui keskiviikkoisella päivityksellä. joka käynnisti samalla pelin 13. kilpakauden.

Muutos bisnesmallissa tarkoittaa, että loottilaatikoiden paikan ovat ottaneet nettiotteluista ansaittavat blueprint-piirrustukset, kun taas laatikoiden avaamiseen käytetyt avaimet on korvattu krediittivaluutalla. Krediittejä käytetään edelleen piirrustuksista esitettävien esineiden avaamiseen, mutta piirustukset esittävät aina ennen krediittien käyttöä, millaisen esineen niistä saa. Krediitit ovat valuuttaa myös uudessa esinekaupassa, jonka tarjonta vaihtelee tasaisin väliajoin rajatusta tuotevalikoimasta seuraavan.

Muutoksen myötä kaikki pelaajilla hallussa olleet laatikot on korvattu niin sanotuilla Unrevealed Blueprintseilla, jotka paljastavat jonkin vanhaan loottilaatikkoon liittyvän esineen niitä klikatessa. Avaimet on käännetty vuorostaan krediiteiksi niin, että yksi avain vastaa noin 100-130 krediittiä. Muutoslogiikasta voi lukea pelin kotisivuilta.

Uuden kilpakauden saapumisen myötä Rocket Leagueen on tuotu saataville tietysti taas uusi Rocket Pass. Tuttuun malliin se koostuu ilmaisesta ja maksullisesta kaistasta, jotka molemmat avaavat kerrytettyjen tasojen ja suoritettujen haasteiden mukaan ylimääräisiä esineitä. Passin maksullinen puoli kustantaa 1 000 krediittiä.

Passin sisältöä voi sitäkin selailla pelin kotisivuilla. Ylipäätänsä päivityksen muutoksille on omistettu oma yksityiskohtainen listasivunsa.

Lisää luettavaa