Paradox Interactiven suurstrategiapeli Crusader Kings II on perusversionsa osaltaan taas ilmaisessa jakelussa. Pelin voi lisätä Steam-kirjastoonsa sen tuotesivulta, minkä lisäksi iso osa Paradoxin muita tuotoksia on palvelussa parhaillaan myös alennuksessa.

Toistaiseksi on epäselvää, onko tarjous vain väliaikainen vai alku uudelle Crusader Kings II:n jakelumallille. Paradox markkinoi perusversiota tällä hetkellä kuitenkin käytännössä ilmaispelinä ilman minkäänlaista aikarajaa, mikä on jotain, mitä pelille on odotettu tapahtuvan ajan myötä. Viimeisen seitsemän vuoden varrella siihen kun on julkaistu laaja annos lisäsisältöä, jonka myyminen on ollut Paradoxille iso bisnes.

Innokkaimmat ovat nähneet ilmaisjakelun myös potentiaalisena merkkinä Crusader Kings III:n tulosta.

Jakelut ovat alkaneet osana ruotsalaisfirman PDXCON19-tapahtuman juhlallisuuksia. Paradoxin oma yhteisötapahtuma järjestetään tänä viikonloppuna Berliinissä ja sen pitäisi tuoda mukanaan vilauksia julkaisijan tulevaan antiin. Uutta materiaalia on luvattu esimerkiksi hiljattain paljastetusta Surviving the Aftermathista ja juuri lykkäyksen kokeneesta Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2:sta. Julkistuksiltakaan ei välttämättä kuitenkana vältytä,

Tapahtuman etenemistä voi pitää silmällä sen kotisivujen kautta.

Päivitys: Paradox vahvistaa, että Crusader Kings II:n pääversio yhdessä uuden Ruler Challenges -haastejärjestelmän kanssa, joka avittaa pelin oppimisessa.

Lähde: Crusader Kings (Twitter)

Lisää luettavaa