Huhut vahvistuivat todeksi: seuraavassa LEGO-pelissä seikkaillaan Horizon Zero Dawnin maisemissa

Tästä lisäystä joulun pelilahjalistalle.

8.6.2024 16:43

Viime aikoina internetissä on liikkunut huhuja, että Guerrilla Gamesin Horizon-pelit olisivat saamassa seuraavana LEGO-käsittelyn. Nyt nuo kuiskuttelut ovat saaneet virallisen vahvistuksen: LEGO Horizon Adventures saapuu pelimarkkinoille vielä tänä vuonna.

Julkistus tapahtui Summer of Gaming -tapahtuman yhteydessä. Sony ja LEGO paljastavat pelin julkaisuajankohdaksi joulun 2024. Tarkka päivämäärä tarkentuu vielä lähempänä julkaisua.

LEGO Horizon Adventures on ensimmäinen LEGO-peli, joka käyttää lähdemateriaalinaan videopeliä. Se adaptoi vuoden 2017 Horizon Zero Dawn -hittiseikkailun tarinaa uudeksi hauskaksi palikkaseikkailuksi ja sitä on mahdollista pelata joko itsekseen tai yhteispelinä ystävän kanssa. Tarina seuraa Aloyn matkaa robottiotusten kansoittamassa, heimoutuneessa tulevaisuudessa ja tyyliltään se on legomaisen kepeä ja humoristinen. Hahmoa on myös aiempien LEGO-pelien tapaan mahdollista kustomoida erilaisilla asuilla.

Pelin pariin päästään ainakin aluksi niin PlayStation 5 -konsolillä kuin myös pc:llä ja Nintendo Switchilläkin.

LEGO ja Guerrilla-studio ovat lyöneet aiemmin hynttyynsä yhteen myös rakennettavan palikkasetin muodossa. Horizon-peleistä on parhaillaan kehitteillä myös näytelty Netflix-suoratoistosarja.

Kurkista LEGO Horizon Adventuresin virallinen julkistustraileri alta.

Lisää luettavaa