Game Boy- ja Game Boy Color -pelit liittynevät pian osaksi Nintendo Switch Online -tilauspalvelun retropelitarjontaa, mikäli tuoreimpia huhuja on uskominen.

Asia nousi ensin esille podcast-ohjelma Nate the Haten yhteydessä, minkä jälkeen Nintendo Life -sivusto raportoi samaa viitaten omiin lähteisiinsä. Viimeisimpänä joukkoon liittynyt näin perjantaina Eurogamer-sivusto, joka kertoo löytäneensä väitteille tukea omilta lähteiltään.

Parhaillaan Switchillä on päässyt pelaamaan yhteensä reilua sataa Nintendo Entertainment – ja Super Nintendo -peliä osana kuukausimaksullista Nintendo Switch Online -tilausta, joka pitää sisällään myös mahdollisuuden pelata Switch-pelejä netissä. Retrotarjontaa on laajennettu palvelussa hajanaisesti jo kolmisen vuotta, mutta varsinkin viimeisinä kuukausina tarjontaan lisätyt epämääräisemmät pelit ovat saaneet palvelun tilaajia kaipaamaan muutoksia sen tarjontaan.

Nintendo Switch Onlinen eurooppalaista tämänhetkistä retropelitarjontaa voi selailla läpi Nintendon kotisivuilla.

Ennakkoon tiedossa ei vielä ole, mitä Game Boy- ja Game Boy Color -pelejä Nintendo Switch Online -palveluun voitaisiin odottaa ja tarkalleen ottaen milloin. Eurogamer antaa kuitenkin ymmärtää, että Nintendon suunnitelmat eivät parhaillaan rajaudu yksinomaan vain kahden kyseisen käsikonsolialustan antiin, vaan myös muita retroalustoja tutkaillaan niitäkin.

Lähde: Eurogamer, Nintendo Life, Nate the Hate

Lisää luettavaa