Hovissa kohisee ja kulttuurit risteävät alkuvuodesta – ensimmäinen suuri Crusader Kings III -laajennus sai julkaisupäivän

Royal Courtia saadaan odottaa vielä helmikuulle.

29.11.2021 14:40

Ensimmäinen suuri Crusader Kings III -laajennus ottaa vielä aikansa, Paradox Interactive on saanut vahvistettua. Jo aiemmin toukokuussa paljastuneelle Royal Court -lisäosalle on annettu nyt varsinainen julkaisuajankohta, jota saadaan odottaa aina helmikuun 8. päivään asti.

Uudella sisällöllä hovit tuodaan keskeisemmäksi osaksi Crusader Kings III -kokemusta. Tämä muun muassa tarkoittaa laajempaa vuorovaikutusta hallitsijoiden vasallien sekä näiden ongelmien kanssa, ja tarjoaa samalla mahdollisuuden vaikuttaa vihamiehiin ja vierailijoihin panostamalla muun muassa omassa hovissa tarjottaviin ruokiin. Kuninkailla ja keisareilla on tutkailtavissa jatkossa myös oma valtaistuinsali, jonka voi laittaa kuvastamaan omaa mahtiaan erilaisin keinoin.

Noin muuten suurstrategiointia on määrä monipuolistaa ennen kaikkea mahdollistamalla kulttuureissa muun muassa hybridikulttuurien synnyn ja hallinnoinnin. Syvemmälle uusiin ominaisuuksiin voi tutustua oheisella esittelyvideolla.

Samaan aikaan Royal Court -laajennuksen kanssa julkaisunsa näkee kaikille Crusader Kings III -pelaajille ilmaiseksi julkaistava päivitys. Se tuo mukanaan muun muassa uuden kulttuureihin keskittyvän käyttöliittymän ja mahdollisuuden hakea hyötyä myös hovin pienempien tehtävien hallinnoinnista.

Lähde: Paradox Interactive

Lisää luettavaa