Horizon: Zero Dawnin debyytti rikkoi Sonyn uusien nimikkeiden PS4-ennätyksen, laajennusta luvassa

Horizon: Zero Dawnin myyntiluku heiluu nyt reilussa 2,6 miljoonassa, mikä on ollut ilmeisesti ennätyksellinen temppu Sonylle.

17.3.2017 10:02

Helmi-maaliskuun vaihteessa julkaistu Horizon: Zero Dawn on myynyt maailmanlaajuisesti yhteensä yli 2,6 miljoonaa kappaletta. Sony on vahvistanut luvun osana tuoretta lehdistötiedotettaan ja sen kerrotaan kattavan niin digitaaliset kuin fyysisetkin kuluttajille asti yltäneet myynnit.

Myyntilukuun peli ylsi noin kahdessa viikossa, mikä on ollut Sonylle ennätyksellinen tempaus PlayStation 4:llä. Yksikään aiempi sen potentiaalinen uusi sarja ei ole julkaisijan mukaan yltänyt yhtä hyvään debyyttiin alustalla.

Lisää Horizonia on vielä myös tiedossa lähitulevaisuudessa. Kehittäjä Guerrilla Gamesin johtaja Hermen Hulst on vihjannut, että peliin on parhaillaan työn alla tarinalaajennus.

Pelaaja-lehden arvostelun Horizon: Zero Dawnista voi lukaista tuoreesta maaliskuun numerosta.

Oikaisu: Horizon: Zero Dawn myi ennätyksellisesti PS4:llä muihin Sonyn potentiaalisiin uusiin pelisarjoihin nähden. Ei siis enemmän kuin yksikään muu uusi Sonyn PS4-peli, kuten uutinen antoi alunperin ymmärtää.

Lähde: Sony Interactive Entertainment

Lisää luettavaa