Hogwarts Legacy paljasti ääninäyttelijöitään: Simon Pegg on velhokoulun rehtori, mukana myös Harry Potter -elokuvien tähti

Peli julkaistaan uuden sukupolven konsoleille jo kuukauden kuluttua.

11.1.2023 19:00

Hogwarts Legacy on yksi tämän vuoden odotetuimpia pelinimikkeitä ja nyt myös seikkailun ääninäyttelijäjoukko on paljastettu yleisön tietoisuuteen. Suurimpana nimenä mukana kuullaan Simon Pegg (Shaun of the Dead, Mission: Impossible, The Boys), joka antaa äänensä Tylypahkan rehtorille, Phineas Nigellus Mustalle.

Peggin hahmo on Harry Pottereista tutun Sirius Mustan isoisoisoisä. Hahmoa pidetään noitien ja velhojen koulun epäsuosituimpana johtajana, joka ei juurikaan ole kiinnostunut pestinsä tunnollisesta hoitamisesta.

Myös Harry Potter -elokuvissa Lee Jordania esittänyt Luke Yuongblood tullaan kuulemaan osana peliä. Hän antaa äänensä kujeilevalle, puoliveriselle Korpinkynsi-oppilaalle, Everett Cloptonille.

Edellä mainitun kaksikon lisäksi Hogwarts Legacyn ääninä kuullaan myös Sebastian Croft ja Amelia Gething, jotka toimivat pelin päähenkilönä pelaajan itselleen valitseman sukupuolen perusteella. Lisäksi mukana ovat myös Downton Abbey -tähti Leslie Nicol, Kandace Caine, Sohm Kapila, Asif Ali (WandaVision) ja Jason Anthony.

Hogwarts Legacy julkaistaan PlayStation 5 ja Xbox Series -konsoleille sekä pc:lle 10. helmikuuta. PlayStation 4:n ja Xbox Onen julkaisu siintää edessä 4. huhtikuuta. Nintendo Switch pelaajat pääsevät suuntaamaan velhomaailmaan puolestaan 25. heinäkuuta.

Peggin osallisuuden julkistavan tuoreen videon pääsee katsastamaan tarkemmin alta.

Lähde: Business Wire

 

Lisää luettavaa