Hirviönmetsästys se vain kuumenee – Monster Hunter: Worldin uusi ilmaissisältö esiteltiin

Monster Hunter: Worldin hirviötarjonta saa tällä viikolla vahvistuksia tulisesta Lunastrasta. Aina vain haastavampia tempered-hirviöitä on myös tulossa.

30.5.2018 21:22

Hirviömetsästäjille on taas kysyntää Monster Hunter: Worldissa, sillä peliin on rantautumassa aivan näillä hetkillä sen kolmas suurempi ilmaispäivitys.

Pelin versio 4.00 tuo Worldin maailmaan Elder Dragon -tyyppiä edustavan Lunastra-hirviön, joka on eräänlainen naaraspuolinen vastine pelissä jo nähdylle tulisieluiselle Teostralle. Tietysti samalla hankittavaksi saadaan uusi joukko varusteita, joiden joukkoon mahtuu niin tuoreita haarniskoita, aseita kuin väistelyä helpottava viitta.

Muita pienempiä päivitykseen kuuluvia muutoksia ovat esimerkiksi Poogie-possun helpompi helliminen ja mahdollisuus saada lisää tempered-hirviöillä kyllästettyjä Investigation-tehtäviä kyseisiä hirviöitä tappamalla. Tempered-hirviöihin liittyen Capcom on myös kertonut ryhtyvänsä esittelemään  kesäkuussa peliin uusia aina vain vahvempia arch-tempered-hirvityksiä, jotka nekin tarjoavat uusia varusteita haalittavaksi.

Ensimmäisenä vuorossa on arch-tempered Kirin, jonka jäljille päästävä erikoistehtävä on saatavilla 8.-21. kesäkuuta. Sitä seuraa aikavälillä 22.6.-5.7. arch-tempered Vaal Hazak.

Yksityiskohtaisemman listan viimeisimmän päivityksen muutoksista voi katsastaa Monster Hunter: Worldin kotisivuilta. Arch-tempered-tapahtumien esittelyn löytää vuorostaan tästä.

Lähde: Capcom

Lisää luettavaa