Hiljainen perjantai? Katso tuntien pituinen live-lähetys Nintendon uutuuspeleistä!

Nintendon yhdysvaltalaisosasto on järjesteänyt perjantain kunniaksi kahdeksan tunnin pituisen Twitch-lähetyksen, jossa tarjolla on tuntien edestä pelikuvaa Nintendon tulevista peleistä.

13.9.2014 01:06

Viikonloppu on täällä ja se on huomattu aina Nintendon yhdysvaltalaisilla toimistoilla asti. Yhtiön oman Twitch-kanavan kautta katsottavissa on kirjoitushetkellä Nintendon Treehouse-kehitystiimin jäsenten oma suora pelilähetys, jonka on määrä päättyä Suomen aikaan vasta varhain lauantaiaamuna.

Osana lähetystä Nintendon työntekijöiden on tarkoitus pelailla useita pian kauppoihin saatavia Nintendo-pelejä. Pelikuvaa on luvattu erityisesti 3DS:n Super Smash Brosista, mutta myös esimerkiksi peleistä kuten Bayonetta 2:sta ja Hyrule Warriorsista on tarkoitus nähdä jotain. Kirjoitushetkellä show’ssa nähtävillä on ollut 3DS:n Ultimate NES Remix ja Captain Toad.

Pelikuvan ohella lähetyksestä saattaa ajoittain nousta ilmoille myös julkistuksia. Show’n alussa nintendolaiset vahvistivat jo, että Super Smash Brosin 3DS-version demo saapuu eShopiin ladattavaksi 19. syyskuuta. Tämä koskee niin Amerikkaa kuin Eurooppaakin.

Voit nähdä Treehouse-lähetyksen ohesta.

Päivitys 13.9. kello 4.05: Lähetys on päättynyt. Sen löytää arkistoituna Nintendon Twitch-kanavalta. Ohessa ensimmäinen osa, joka alkaa kohdasta 27:03.

Lisää luettavaa