Heppoja, kalastusta ja väijymistä – luonto on armoillamme uusissa Red Dead Redemption 2 -kuvissa

Red Dead Redemption 2:n kotisivut ovat jatkaneet lokakuussa saapuvan pelin informoinnista.

24.9.2018 20:07

Red Dead Redempetion 2:n virallinen kotisivu on päivittynyt jälleen uudella joukolla yksityiskohtia ja kuvia. Viime viikon ympäristökeskeisen informaatiopläjäyksen jälkeen syyniin on otettu pelin luonto sekä monet keinot, jolla sitä päästään käyttämään hyväkseen.

Metsästyksen ja kalastuksen kautta käsiksi päästään tietysti erilaisiin resursseihin, joita on mahdollista niin myydä eteenpäin, käyttää omiin rakennuspuuhasteluihin kuin antaa omalle rosvoleirilleen varmistaakseen sen hyvinvoinnin. Metsästyksessä huomiota on syytä kiinnittää käytössä olevaan aseistukseen ja osumakohtiin, sillä hutilointi voi johtaa heikkolaatuisempaan saaliiseen. Eläimien vahingoittaminen metsäsyksen keskellä ei ole välttämättä aina kuitenkaan huono juttu, sillä veri voi johtaa karkuun lähteneen kohteen kintereille.

Kalastuksen maailmassa erilaisten syöttien käyttö on vuorostaan avain monipuoliseen saaliiseen.

Pelimaailman hevoset muodostavat vielä lisäksi oman erityisen osan Red Dead Redemption 2 -elämyksestä Pelistä löytyy kaikkiaan 19 erilaista hevoslajia, jotka eroavat kaikki toisistaan ominaisuuksiltaan. Hevosten kykyihin pääsee myös vaikuttamaan pitämällä näistä huolta, jolloin uskollisesta orista voi saada aina vain hyödyllisemmän matkakumppanin. Heppoja ei myöskään käytetä vain matkusteluun, vaan ne ovat yhtälailla käypä kaupankäyntiväline.

Kaiken kaikkiaan erilaisia elukoita omine käyttäytymismalleineen pelistä löytyy noin 200.

Yksityiskohtiin voi käydä tutustumassa laajemmin Red Dead Redemption 2:n kotisivuilla. Itse pelihän ilmestyy 26. lokakuuta.

Lisää luettavaa