Hearthstone: Heroes of Warcraft saatavilla nyt myös iPadeille

Hearthstone: Heroes of Warcraft on nyt virallisesti ulkona iPadeille. Mobiiliversio mahdollistaa vanhojen tunnusten käyttämisen.

16.4.2014 23:46

Blizzardin ilmaispeli Hearthstone: Heroes of Warcraft on julkaistu virallisesti iPad-laitteille maailmanlaajuisesti. Virtuaalisen korttipelin voi käydä latailemassa itselleen Applen App Storen kautta.

Pelaamisen Applen tablettivehkeillä pitäisi sopia hyvin sekä uusille että vanhoillekin Hearthstone-pelaajille. Heartstonen mobiiliversio on täysin yhteensopiva pelin pc-version kanssa, eli kunhan käytät vain samaa pelaajatiliä kummallakin alustalla, voit pelata tutuilla korteillasi niin kotona tietokoneellasi kuin myös vaikkapa työpaikkasi vessassa iPadillasi.

Rohkaistakseen pelaajia iPad-version pariin lupaa Blizzard kaikille mobiiliversion hankkiville ilmaisen korttipaketin peliin.

Hearthstone: Heroes of Warcraft on ollut virallisesti ulkona Windowsilla ja OS X:llä hieman yli kuukauden. Tulevaisuudessa peli on tarkoitus saada vielä niin Android-laitteille, iPhoneille kuin myös Windows-tableteille.

Lähde: Hearthstone (kotisivu)

Lisää luettavaa