Halo Infinite on ikonisen pelisarjan henkinen uudelleenkäynnistys

Bonnie Ross näkee tulevan Halo Infiniten pelisarjan uudelleen käynnistäjänä.

1.3.2019 08:56

343 Industries on paljastanut kehitteillä olevan Halo Infiniten olevan eräänlainen pelisarjan henkinen uudelleenkäynnistys.

IGN:n haastateltavana ollut Bonnie Ross kertoo studion tahtovan saavuttaa tulevalla osalla saman hohdon, joka teki pelisarjasta aikanaan niin ikonisen:

– Meillä on ollut paljon introspektiivistä aikaa reflektoida, mitä olemme saaneet aikaiseksi 343:na. Missä olemme tehneet virheitä? Missä olemme onnistuneet? Mitä Halo tarkoittaa meille kaikille?

Ross jatkaa kommenttiaan kertomalla, että Halo tarkoittaa studiolle toivoa, ihmeitä, sankaruutta, inhimillisyyttä, yhteisöä ja yhteisön yhteen saattamista.

Hän myös mainitsee, että Halo: The Master Chief Collectionin tuomat opit, Halo 4:n moninpeli, REQ-laatikot sekä Halo 5:n ilmaiset moninpelikartat ovat sellaisia hetkiä, jotka studio on pitänyt mielessään Halo Infinityä luodessaan.

Vaikka kommenteista ei suoraan käy ilmi, millä tavalla Halo Infinite aikoo toimia henkisenä uudelleenkäynnistyksenä, ovat viimeaikaiset huhut viitanneet siihen, että pelisarjaan tuotaisiin uusimman osan myötä enemmän roolipelimäisiä elementtejä ja haarautuvia tarinalinjoja.

Huhujen mukaan Halo Infinite olisi myös seuraavan sukupolven Xbox-konsolin julkaisupeli, joka tuotaisiin samalla Xbox Onelle sekä pc:lle.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa