Pelaajaboard on jälleen kerran puhunut. Tällä kertaa kysyimme Pelaajalehti.comin käyttäjiltä mikä on yliarvostetuin videopeli. Voittajaksi selviytyi Grand Theft Auto IV.

GTA IV:ää ei pidetty varsinaisesti huonona pelinä, mutta useiden lukijoiden mukaan peli ei myöskään onnistunut täyttämään odotuksia. Pelaajaboardien Tomsson perusteli ääntään:

”Ei nyt mikään massiivinen yliarvostus, mutta suurimpana mielessä. Ei nyt vaan millään ole Metacriticin 98/100 arvoinen. Pääpiirteissään kyllä hyvä peli ja alussa varsinkin jopa loistava, mutta loistavuus alkaa hiipumaan jo tarinamoden loppupuolelle päästyä.”

Listalla ääniä keräsi paljon myös Halo 3. Pelaajaboardien Ridley antoi äänensä Master Chiefin viimeiselle seikkailulle perustellen seuraavasti:

”Ensimmäinen Halo oli loistava tienraivaaja konsoliräiskintöjen saralla ja toinen osa mullisti verkkopelaamisen konsoleilla. Mitä uutta kolmas osa toi? Vastaus: Ei mitään. Itse odotin peliltä jotain mullistavaa ja ennennäkemätöntä sarjassaan, etenkin kun peliä kehitettiin uudensukupolven konsoleille, mutta käytännössä mitään merkittävää uudistusta ei parempaa ulkoasua lukuunottamatta tarjottu.”

Yliarvostetuimmat pelit:

1. GTA IV (PS3, Xbox 360)
2. Halo 3 (Xbox 360)
3. Halo 2 (Xbox, pc)
4. Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots (PS3)
5. Half-Life 2 (pc, Xbox 360, PS3, Xbox)
6. Metal Gear Solid 2: Sons of the Liberty (PS2, Xbox)
7. Shadow of the Colossus (PS2)
8. Call of Duty 4: Modern Warfare (PS3, Xbox 360, pc)
9. Final Fantasy VII (PS2, pc)
10. Splinter Cell (Xbox, PS2, Gamecube, pc)

Lisää luettavaa