Grand Theft Auto V jo Steamin myydyimpien listan kärjessä – ladattavissa huomenna

Grand Theft Auto keikkuu Steamin myydyimpien pelien listan kärjessä pelkillä ennakkotilausluvuillaan. Innokkaimmat pelaajat voivat ladata tekeleen jo etukäteen nauttiakseen julkaisupäivästä täysin rinnoin.

6.4.2015 09:57

Grand Theft Auto V hallitsee Steamin myydyimpien pelien listaa jälleen pelkillä ennakkotilausluvuillaan.

Vielä reilun viikon päässä julkaisustaan oleva pc-versio on keikkunut listan kärjessä jo viikkoja, mutta on jälleen palannut aivan kärkeen lähestyvän ilmestymispäivänsä alla. Hartaasti odotettu teos on näin päihittänyt puhtaalla ennakkomyynnillä monen muun jo julkaistun suurpelin, ja on suhannut jälleen myös huippusuositun suomalaisen Cities: Skylinesin ohi listalla.

Innokkaimmat pelaajat voivat välttyä mahdollisilta verkkovaikeuksien aiheuttamilta pettymyksiltä julkaisupäivänä lataamalla pelin jo etukäteen. Rockstarin mukaan Grand Theft Auto V:n voi ladata jo huomenissa Steamista ja kehittäjän omasta verkkokaupasta, mutta siihen ei pääse varsinaisesti käsiksi ennen ensi viikon tiistaita. Pelillä on kokoa ladattuna noin 65 gigatavua.

Pelinsä muualta tilanneita Rockstar kehottaa ottamaan yhteyttä jälleenmyyjään ennakkolatauksien tiimoilta.

Grand Theft Auto V saadaan vihdoin pc:lle useiden myöhästymisten jälkeen 14. huhtikuuta. Ennakkolatausmahdollisuuden aukeamiselle ei ole vielä annettu tarkkaa aikataulua.

Lähde: Rockstar Support, Steam, Garry.tv

Lisää luettavaa