Gargamelin metkut saapuvat uusimmalle sukupolvelle – The Smurfs: Mission Vileaf varmistui myös PS5:lle ja Xbox Seriesille

Sinisen 3D-seikkailun uusi traileri julki.

14.7.2021 08:01

Julkaisija Microids ja kehittäjä OSome Studio paljastivat uuden The Smurfs: Mission Vileaf -trailerin. Samalla esiteltiin kaksi 3D-toimintaseikkailun erikoispainosta: Smurftastic sekä Collector Edition.

Lokakuussa PlayStation 4:lle, Xbox Onelle ja pc:lle saapuva sininen seikkailu varmistettiin lisäksi Sonyn ja Microsoftin uusimmille konsoleille. PS5- ja Series X -versioita ei vielä päivätty tarkemmin, mutta niitä voi odotella saapuvaksi ensi vuonna.

Himosmurffaajat voivat hankkia omakseen toisen, tai vaikka molemmat, paljastetuista erikoispainoksista. Smurftastic Edition sisältää itse pelin, 3 litografiaa eli painokuvaa, Suursmurffi-avaimenperän ja tarroja. Collector Edition lisää edellisiin hartsista valetun Pattismurffin sekä pelin soundtrackin.

The Smurfs: Mission Vileaf Collector Edition

The Smurfs: Mission Vileaf kertoo smurffien ponnisteluista Gargamelin pahoja suunnitelmia vastaan. Ilkeä velho on nimittäin löytänyt kaavan, jonka avulla hän voi putkautella vaarallista Vileaf-kasvia minne haluaa. Kasvin tiputtamat Viletrap-siemenet houkuttelevat smurffiparkoja ja nappaavat ne ansaansa.

The Smurfs: Mission Vileaf ilmestyy 26. lokakuuta PS4:lle, Xbox Onelle, Switchille sekä pc:lle. Xbox Series- ja PS5-julkaisut seuraavat perässä vuoden 2022 puolella.

Lähde: Microids

Lisää luettavaa