Final Fantasy IV:n jatko-osa saapuu Steamiin

Uusi versio Final Fantasy IV:n tarinaa jatkavasta The After Yearsista on tuloillaan. Tällä kertaa peli saadaan Steamiin.

23.4.2015 15:44

Final Fantasy IV: The After Years on tekemässä tuloaan pc:lle. Roolipeliklassikko Final Fantasy IV:n tarinalle jatkoa tarjoa seikkailu julkaistaan Steamissa 12. toukokuuta.

Pc:lle pelistä saatava versio on pohjautumassa alkujaan vuonna 2013 iOS- ja Android-laitteille saapuneeseen uusittuun The After Years -kokemukseen. Näin ollen peli hyödyntää 2D-pikseligrafiikan sijaan 3D-ulkoasua, joka tyylillisesti vastaa Final Fantasy IV:stä aikoinaan DS:lle, mobiililaitteille ja pc:lle saatua 3D-uusioversiota.

Alun alkaen Final Fantasy: The After Years on peräisin vuodelta 2008, jolloin se tuotiin Japanissa kännyköille erillisiin episodeihin jaetussa muodossa. Lännessä peli debytoi ensimmäistä kertaa Wiin latauspelin, minkä jälkeen sitä on voitu pelailla myös esimerkiksi PSP:llä.

Ajallisesti The After Years heittää pelaajat 17 vuoden päähän alkuperäisen Final Fantasy IV:n tapahtumista. Peli tarjoaa tietysti ohjattavaksi jälleen tukun tuttuja sankareita, mutta myös uudet hahmot, kuten Cecilin ja Rosan poika prinssi Ceodore, ovat pelissä suuressa roolissa.

Steamissa koko The After Yearsin -tarina on eri episodeineen koettavissa kerralla yhdellä ostoksella.

Lähde: Square Enix

Lisää luettavaa