Epic Games Store tarjoaa nyt kaksi ilmaista peliä – palaako perinteinen joulukampanja tänä vuonna?

Tässä ovat Epic Games Storen uudet ilmaispelit.

7.12.2023 18:02

Pc-pelaajat pääsevät jälleen lunastamaan kaksi ilmaista peliä torstai-illan kunniaksi.

Viikottain vaihtuvia ilmaispelejä tarjoava Epic Games Store on päivittänyt pelivalikoimaansa tuttuun aikaan. Tällä viikolla tarjolla olevat pelit ovat GigaBash ja Predecessor.

GigaBash on moninpelattava areenamätkintäpeli, jossa taistellaan elokuvista inspiraationsa saaneiden kaiju-hirviöiden puikoissa. Jättimäiset hirviöt temmeltävät GigaBashissa täysin tuhoutuvilla taisteluareenoilla ja pistävät erikoisvoimillaan ihmisasutusta mäsäksi.

Predecessor taas yhdistelee MOBA- ja räiskintäpelien lajityyppejä strategisissa taisteluissa. Vielä varhaisjulkaisuna saatavilla oleva Predecessor tulee ilmestyessään saataville ilmaiseksi, mutta ilmaisen varhaisversion lunastavat pelaajat saavat käyttöönsä joukon sankareita ja kosmeettista sisältöä.

GigaBash ja Predecessor ovat lunastettavissa ilmaiseksi Epic Games Storen pelikirjastoon viikon ajan.

Tämän viikon jälkeen luvassa saattaa olla hieman tavanomaisesta poikkeavaa ilmaispelitarjontaa. Perinteisesti Epic Games Store on nimittäin käynnistänyt joulukuun puolivälin tienoilla joulukampanjansa, jossa ilmaispelejä on tarjottu päivittäisellä tahdilla. Epic Games kertookin ensi viikolla tarjolle tulevan vain lahjakäärein varustetun mysteeripelin, joten joulukampanja näyttäisi tekevän tuloaan myös tänä vuonna.

Lähde: Epic Games Store

Lisää luettavaa