Ensi vuonna lähdetään robotti-Ruotsiin – Just Cause -kehittäjät paljastivat Generation Zeron

Avalanche Studios työstää täysin omakustanteista uutta räiskintäpeliä nimeltä Generation Zero.

7.6.2018 18:36

Just Cause -sarjaa tehnyt Avalanche Studios on paljastanut sen historian ensimmäisen omakustannepelin. Pc:tä, PlayStation 4:ää ja Xbox Onea varten studiossa on valmisteilla avoimen maailman räiskintäpeli Generation Zero, joka sijoittuu robottien valtaamaan 1980-luvun Ruotsiin.

Yhdestä neljälle pelaajalle suunniteltussa Generation Zerossa tarkoituksena olisi tietysti taistella ruotsalaisia uhkaavia robotteja vastaan. Varsinkin sissitaktiikoiden pitäisi muodostua elintärkeiksi taistelukeinoiksi, sillä hiippailun ja pysyvyyden kerrotaan olevan iso osa pelin maailman toimintaa. Robottien taistelussa saamat arvet ovat esimerkiksi ikuisia, vaikka näitä ei saisi aina kerralla kukistettua,. Näin ollen niitä voi paeta kesken taistelun ja palata sitten myöhemmin ajankohdalla viimeistelemään.

Avalanchen mukaan Generation Zeron julkaiseminen omilla varoilla takaa sille täyden luovan vastuun pelistä. Ulos peliä on kaavailtu ensi vuodelle.

Parhaillaan Avalanchen tiedetään tekevän myös Rage 2:ta. Yhtiö on siirtymässä kesän aikana myös Nordisk Filmin omistukseen.

Lähde: Generation Zero (kotisivu)

Lisää luettavaa