The Elder Scrolls V: Skyrimin kymmenvuotispäivät lähestyvät – tällaisella pelisisällöllä sitä juhlistetaan

Luvassa sekä ilmaisia lisukkeita pelin jo omistaville sekä tuore Anniversary Edition -myyntipaketti.

5.11.2021 15:34

The Elder Scrolls V: Skyrimin julkaisusta tulee kuluneeksi 11. marraskuuta kymmenen vuotta, mitä Bethesda on luvannut juhlistaa niin Skyrimin Special Editionin omistajille tarjottavalla ilmaisella lisäsisällöllä kuin uudella The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition -myyntipaketilla. Tuoreen videolla juhlallisuuksiin on tarjottu aiempaa tarkempi ennakkosilmäys.

The Elder Scrolls V: Skyrim Special Editionin jo konsoleilla ja pc:llä omistavat pääsevät ilmaiseksi käsiksi neljään sisältölisäykseen, joista osa on ollut aiemmin saatavilla peliin sen Creation Club -kauppapaikalla. Lisää tehtäviä ja varusteita kaipaaville tarjolle tuodaan uuden lyhyen tarinankaaren peliin lisäävä Saints & Seducers ja sen kylkiäisenä uusia taikajuoma-, myrkky- ja nuoliaineksia tarjoava Rare Curious -paketti.

Muut lisät ovat tuore kalastusominaisuus uusine lisäaktiviteetteineen sekä selviytymistila, jossa päähenkilön pitäminen kylläisenä, lämpimänä ja levänneenä ovat oleellisia asioita hengissä pysymisen kannalta.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition -ostajille mukaan pakataan kaiken Special Edition -sisällön ohella lisäksi vielä kaikki tähän asti Creation Clubin kautta julkaistut sisältölisät. Mukaan saadaan siis aina vain enemmän erilaisia uusia varusteita, tiloja ja lemmikkejä. Myös kokonaan uusia lisukkeita on luvattu mukaan, kuten vaikkapa Morrowindin innoittama Ghosts of the Tribunal- ja Oblivioniin sidottu The Cause -tehtävä.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition tuodaan pelin juhlapäivänä saataville pc:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Onelle kuin Playstation 5:lle sekä Xbox Seriesille. Jos hallusta löytyy jo Xbox One- tai PS4-versio The Elder Scrolls V: Skyrim Special Editionista, saa Skyrim-pääpelin, sen Dragonborn-, Dawnguard– ja Hearthfire-laajennukset sekä edellä mainitut neljä tuoretta sisältölisää veloituksetta myös uudelle sukupolvelle saman alustaperheen sisällä.

Enemmän Skyrimin kymmenvuotisjuhlallisuuksista voi lukea osoitteessa skyrim10.com.

Lähde: Bethesda

Lisää luettavaa