Eivor jatkaa viikinkivalloituksiaan ensi kuussa Irlannin puolella. Ubisoft on nimittäin vahvistanut, että Assassin’s Creed Valhallan kahdesta suuremmasta laajennuksesta ensimmäinen, Wrath of the Druids, julkaistaan 29. huhtikuuta.

Assassin’s Creed Valhalla: Wrath of the Druidsin tapahtumat pyörivät mystisen druidikultin ympärillä, jota Eivor jäljittää Englannista aina Irlannin puolelle. Uusissa maisemissa tutustutaan myös paikallisiin myytteihin ja kansantaruihin – sikäläisiä kuninkaallisia unohtamatta.

Myös erikseen ostettava Wrath of the Druids -lisäys lukeutuu pelin kausipassiin, johon sisältyy muun muassa loppukeväästä ilmestyvä toinen lisäys, The Siege of Paris.

Tänään pelissä kuitenkin käynnistyy kaikille ajallinen Ostara-kausijuhla, joka jatkuu huhtikuun 8. päivään asti. Sen myötä Ravensthorpen asutuksessa ovat käynnistyneet keväiset juhlallisuudet, kuten pääsisäismunien metsästys, sekä jokunen uusi tehtäväkokonaisuus.

Muihin pikkuviilauksiin ja lisäyksiin lukeutuu kyky vaihtaa Eivorin varusteita vapaammin. Hahmolle voi nyt pukea päälle eniten silmää miellyttävät varusteet, mutta säilyttää samalla tehokkaimpien tamineiden ominaisuudet. Lisäksi pelin kykypuuhun on lisätty kolme uutta kykyä, ja pelissä on mahdollista hankkia sarjan ensimmäisen sankarin Altaïrin assassiinikaapu.

Ostara Season -sisällön tuoreen esittelyvideon sekä Assassin’s Creed Valhallan kausipassin muutaman kuukauden takaisen katsauksen voi silmäillä ohesta.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa